Beeldbellen voor Instellingen

Binnen 1 dag online

Het uitrollen van Beeldbellen binnen een Instelling zorgt soms voor een aanzienlijke belasting op de IT afdeling. Bij BeeldBel Tablet leveren wij een complete oplossing aan waarbij u binnen 1 dag online bent.

De BeeldBel Apparaten worden kant & klaar geconfigureerd geleverd op de locatie’s en kunnen direct in gebruik genomen worden. Er is geen configuratie noodzakelijk door uw IT afdeling. Bij vragen kan de eindgebruiker ook rechtstreeks contact opnemen met onze Helpdesk voor ondersteuning.

534

BeeldBel Apparaten op Voorraad

Aanbieden aan cliënten & familie

De BeeldBel Tablet/Scherm kan rechtstreeks door cliënten & familie besteld worden via onze website. Het afleveradres kan aangepast worden en het pakketje wordt rechtstreeks geleverd op de zorglocatie. Daarna hoeft het pakketje vervolgens alleen uitgepakt te worden, aangesloten op de stroom & aangezet te worden. Daarna is deze direct klaar voor gebruik.

Indien er WiFi aanwezig is op locatie kunnen wij deze vooraf in de tablet configureren of anders kan er ook gebeld worden via de ingebouwde simkaart. Hierdoor zijn de BeeldBel tablet & scherm een zorgeloze oplossing die snel uitgerold kan worden.

Neem contact met mij op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.