Hoe stel ik het WiFi in?

Bij alle BeeldBel Apparaten zijn standaard de instellingen verborgen zodat een gebruiker niet per ongeluk instellingen aanpast of Apps wist. Neem contact op met de Helpdesk en zij leggen u uit hoe u het instellingen menu kunt weergeven via een speciale handeling.

Indien u dit wenst kan de helpdesk een WiFi knop toevoegen aan het startscherm zodat een gebruiker zelf ook eenvoudig dit kan wijzigen. Handig als u een tablet bijvoorbeeld gebruikt op meerdere locatie's.

Kan ik het scherm kantelen?

Alle BeeldBel apparaten kunt u zowel in Landschap als Portret stand gebruiken en het scherm kantelt automatisch mee. Ook met Whatsapp kunt u beide standen gebruiken alleen is het wel belangrijk dat Beller & Ontvanger beide dezelfde stand gebruiken tijdens het BeeldBellen.

Whatsapp bepaalt dat de knoppen altijd op dezelfde plek staan en deze kantelen niet mee als u het scherm in een andere stand gebruikt.

Hoe ziet het startscherm er uit?

Het startscherm van de BeeldBel apparaten is simpel uitgevoerd en bevat uitsluitend het icoon van Whatsapp & het Helpdesk icoon. Doordat het startscherm altijd vast staat en alle overbodige knoppen zijn weggehaald kan een gebruiker niet verdwalen of zelf instellingen (ongewenst) aanpassen.