Waarom 097-nummer in plaats van 06-nummer?

Steeds meer energiemeters, navigatiesystemen en tablets krijgen een SIM-kaart met telefoonnummer. Er zijn in Nederland niet genoeg 06-nummers voor alle apparaten met SIM-kaart. 10-cijferige 06-nummers zijn gebruiksvriendelijk en herkenbaar. Ze moeten beschikbaar blijven voor mensen die zelf bellen. Als 06-nummers opraken, heeft dat grote financiële en maatschappelijke gevolgen.

U krijgt op de BeeldBel tablet een 097 nummer waarna u kunt bellen via Whatsapp. Dit nummer staat achter op de tablet en krijgt u ook per e-mail toegestuurd nadat u de tablet heeft besteld.

Hoe is de tablet beveiligd?

De tablets zijn beveiligd middels Cisco Meraki System Manager welke zorgt dat de tablet uitsluitend gebruikt kan worden voor Beeldbellen via Whatsapp. Dit met als doel het gebruik zo eenvoudig mogelijk te houden. Het is niet mogelijk om zelf andere Apps te installeren.

Hoe kan ik mijn tablet resetten?

De Beeldbel Tablets verliezen na het resetten de functionaliteit. Vandaar dat deze optie vanuit het menu niet beschikbaar is. Neem contact op met de Helpdesk voor reset instructies.

Kan ik Apps installeren uit de Play Store?

Nee, u kunt zelf geen extra Apps toevoegen uit de Play Store zolang de Tablet actief is als Beeldbel Tablet. Om het gebruik zo eenvoudig mogelijk te houden beperken wij de Apps. Zodra u het Beeldbel Tablet abonnement opzet & de tablet gereset wordt is deze weer normaal te gebruiken. Voor instellingen bieden wij de mogelijkheid om vanaf 5 Tablets wel extra Apps mee te leveren in het profiel.